Tentang Kami

Tentang Kami

Kami di SNITSOLUTIONS menawarkan servis pembuatan dan pengurusan laman web yang menarik, mudah digunakan, menjimatkan dan profesional.

SNITSOLUTIONS merupakan Team Profesional yang pakar dalam pembuatan laman web sama ada untuk Syarikat besar mahupun kecil, kedai dalam talian, website sekolah, blog peribadi dan lain-lain. Laman web adalah penting bagi anda yang ingin meningkatkan kredibiliti dan meningkatkan pasaran dan ianya adalah sangat berkesan.

Perkhidmatan kami bukan sahaja memberi tumpuan terhadap konsep reka bentuk, setiap perkhidmatan pembuatan laman web yang diamanahkan kepada kami akan dilengkapi dengan spesifikasi yang optimum untuk laman web yang lebih mudah digunakan dan agar mudah mendapatkan trafik dari Search Engine seperti google.

Bukan itu sahaja, kami juga menyediakan perkhidmatan lain dalam bidang Pemasaran Digital seperti perkhidmatan seo, perkhidmatan pengiklanan Google / Facebook, Servis membaiki komputer, Setup Cyber Cafe, dan lain-lain lagi. Anda serahkan segalanya berkaitan IT atau Internet kepada kami, InsyaAllah kami boleh membantu anda :)

 

MAHU KAMI BANTU ANDA ?

Mahu kami mudahkan kerja anda? mahukan laman web yang sesuai mengikut citarasa?
Sila hubungi kami jika anda ingin kami bantu anda atau untuk apa sahaja pertanyaan.

Mahu Segera